Een jong en dynamisch bedrijf,….

Dynamisch zijn we zeker en absoluut jong van geest maar wel met jarenlange ervaring. Ons kleine team van gedreven mensen, allen met hun eigen expertise, is groots in denken. Daarnaast werken we samen met een vaste kern aan specialisten. Zo hebben we alle kennis In-House en kunnen we onze beloftes altijd waarmaken.

Van negen tot vijf

Van negen tot vijf? Niet onze mentaliteit. Ideeën stoppen niet tegen vijven. Dus mocht er een fantastisch plan ontpopt worden in de avondspits of tijdens het sporten, dan gaan we ‘s avonds nog even door. Overwerken? Wij noemen dat passie voor ons vak.

Hoe is het ontstaan?

Hoe ideaal zou het zijn als er een Full Service Marketing & Management bureau bestaat waar alle concepten konden worden uitgewerkt tot realisatie. Niet alleen voor de ontwikkeling van alle marketingplannen, loyaliteitsprogramma’s, vormgeving en content maar ook voor het (her) inrichten van een nieuwe beleidsvoering, missie, visie en passende strategie.

Want het managen van projecten, het monitoren en het motiveren van de opdrachtgevers om de doelstellingen te realiseren, behoort eveneens tot het complete plaatje.

Met dit als uitgangspunt is Octomm, bedacht door Harold Kamphuis, ontstaan. Marketing & Management van A tot Z met altijd een knipoog naar beleving.

En daar zijn we best trots op!